Stipp toners

 

 

De STIPP toners worden in Nederland gedemonteerd en alle onderdelen zijn individueel geïnspecteerd. Deze onderdelen zijn de drum, corona assemblage, wisser en roller. De onderdelen die versleten of beschadigd zijn worden vervangen door nieuwe en de cartridge wordt gereinigd, opnieuw gevuld en weer in elkaar gezet. Dit zijn de originele OEM (Original Equipment Manufacturer) of onderdelen die aan de OEM-normen voldoen.

 

Deze cartridges zijn beter voor het milieu. Een tonercartridge omvat ongeveer aan materiaal: 40% plastic, 40% metaal en kleinere hoeveelheden papier, rubber, schuim en toner. 

Met behulp van van gereviseerde tonercartridges houdt u deze materialen van de stortplaats en spaart de natuurlijke hulpbronnen door het elimineren van de noodzaak om materialen te halen voor nieuwe tonercartridges.

Elke kilo tonercartridge die wordt gereviseerd bespaart 10-18 kg. aan grondstoffen.

Voor de produktie van één nieuwe tonercartridge moet ongeveer drie liter olie worden verbrand. Een gereviseerde tonercartridge kan tot 4 keer worden hergebruikt. Dit is een besparing van 12 liter olie.

 

VOORDELEN STIPP TONERS

 

·         Vermindering van uw printkosten

·         Kwaliteit voor een lagere prijs

·         Milieu besparend

 


 

>